cartell_festival_duplicat_barcelona_p

Ja és realitat! Preguem les jugadores i els jugadors de Scrabble que es reservin el dissabte, 28 de novembre, ja que el molt esperat Festival Internacional Duplicat de Scrabble en català, tindrà lloc a la capital de Catalunya, Barcelona!

Ens veurem amb alegria a les 10 del matí a l’emblemàtic barri de Sant Andreu, a Can Galta Cremat (el Centre Municipal de Cultura Popular), que es troba a dues passes de la parada de metro Sant Andreu i també de Torras i Bages, al c/ Arquimedes, 30.

Tot pensant en la comoditat de totes i tots vosaltres, a aquest esdeveniment especial podreu gaudir de moltes facilitats i sorpreses, perquè jugar a l’Scrabble sempre ha de ser motiu de gaubança, i en aquesta ocasió, per … duplicat!

Per això, la participació serà gratuïta, prescindint de qualsevol quota d’inscripció, però no pas dels premis, tot plegat un luxe que ningú s’hauria de perdre.

Les inscripcions es poden formalitzar, enviant un missatge de correu electrònic a l’adreça contacte@fiscrabble.cat.

Però, de fet, què és la duplicada, aquesta modalitat complementària a la variant clàssica, on desapareix l’atzar i el que compta és la concentració, el domini del vocabulari i la constància? Aquí, al mateix web de la FISC, podreu trobar una detallada descripció, a l’enllaç següent: https://www.fiscrabble.cat/reglaments-oficials/reglament-de-les-partides-duplicades/

El mateix reglament ens ha servit a les nombroses duplicades que hem estat organitzant ininterrompudament durant més de 4 anys, oficials i temàtiques, amb adults i nens, a competicions, festes majors i tallers.

Òbviament els resultats dels campionats oficials queden reflectits al rànquing oficial DupliCat (https://www.fiscrabble.cat/ranquings/scrabble-duplicat/duplicat/), el mecanisme del qual està explicat amb tots els ets i uts a https://www.fiscrabble.cat/ranquings/scrabble-duplicat/ 

Amb l’agradable record de la darrera trobada duplicada oficial, acollida amb l’entusiasme de sempre dels socis del Club de Scrabble Canet de Mar, dissabte 28 de novembre, de les 10h a les 13h30, a Barcelona, tornarem a viure una experiència inoblidable i … duplicada!

En acabar, resteu totes i tots convidats a seguir xalant, a la resta dels esdeveniments de la festa major de Sant Andreu, en el marc del qual s’està desenvolupant.

Viviu l’actualitat de l’Scrabble en català al web, Facebook i Twitter de la Federació Internacional de Scrabble en Català!