El divendres 29 de novembre es va celebrar DISCRABBLE – Scrabble de la Discapacitat, a la seu de la Federació AICE, amb motiu del Dia Internacional de les Persones amb Discapacitat. A càrrec de la Federació Internacional de Scrabble en Català i la Asociación Española de Jugadores de Scrabble, i amb la participació de varis membres dels clubs de Scrabble de l’Hospitalet de Llobregat L’Hescarràs, el Prat de Llobregat, Sant Andreu de la Barca, Canet de Mar i Cerdanyola del Vallès, així com Scrabble Escolar, l’activitat, nova pel que fa al format, va comptar amb una gran i entusiasta participació.

Mitjançant el joc de Scrabble, es pretén ajudar a desenvolupar en primer lloc el vocabulari i la integració social dels assistents. L’èxit més notable es va donar en els nens presents, que tot i tenir al principi certes reserves, van acabar fascinats pel joc.

Malgrat haver estat la primera experiència per a molts dels participants, les partides van ésser disputades. L’energia consumida va ésser premiada, per categories, adults i nens, amb jocs de Scrabble.


0 comentaris

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.