Al DAU Barcelona de 2018, l’scrabble en català ha assolit un creixement insòlit: un tauler de 3 x 3 metres!

Per primera vegada Mattel, la Federació Internacional de Scrabble en Català i Scrabble Escolar, han participat a aquesta fira dels jocs.
Fabra i Coats i Sant Andreu de Palomar es converteixen en un centre d’interès nacional on els jocs de taula esdevenen el nexe d’unió per a nens i adults.

Hem sorprès al públic assistent amb un gegantí Scrabble, per on no només s’han lliscat desenes de paraules, també els nens i adults han pogut dir, per una vegada, que s’han submergit i caminat per sobre un tauler de Scrabble.

Les exclamacions de sorpresa d’uns i altres han motivat encara més als monitors que s’han bolcat a explicar les normes i maneres d’entrellaçar paraules als taulers de les concorregudes taules, on els taulers en Anglès, Català i Espanyol, han estat constantment ocupats, més de 500 persones s’han tornat ha retrobar amb el més famós joc de paraules encreuades.

Fira, DAU, Barcelona, 2018, scrabble, català, mattel, FISC, Federació Internacional de Scrabble en Català

Gairebé tots tenen un joc de Scrabble a casa, però descobrir que hi ha campionats escolars, i d’adults i circuits de concursos en fires, CNL’ s i pares veure com els seus fills s’ apassionen a l’hora de jugar, formant paraules amb la seva ajuda… Veuen una nova dimensió de relacionar-se entre ells i amb la cultura.

També agraïm a tots els assistents que han passat pel nostre espai. I com no, a tots els voluntaris que permeten, amb la seva ajuda i compromís, que l’Scrabble tingui a Catalunya i a tots els Països Catalans aquest èxit creixent i serveixi com a element transversal de cohesió i de cultura.

Fira, DAU, Barcelona, 2018, scrabble, català, mattel, FISC, Federació Internacional de Scrabble en Català

#scrabbleencatalà #scrabblecat #scrabble #escrable #DAUBarcelona2018 #mattel


0 comentaris

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.