Aquest dissabte 26 d’agost, a les 16 h, durem a terme el Campionat Migdiada estiuenca.

Recordeu que aquell qui quedi primer/a podrà participar gratuïtament al primer campionat de la temporada, a El Prat de Llobregat el dia 17 de setembre!

Que no us faci mandra i, des del mateix sofà on esteu, competiu al nostre campionat!

 

Mecànica del joc:

Cal estar registrat a https://www.mindsportsacademy.com/ca/scrabble (gratuït) i estar dins la sala de joc (clicant JUGA ARA). Òbviament, cal que trieu el CATALÀ en el vostre perfil! A la pestanya de Tornejos veueu els diferents campionats: inscriviu-vos-hi i estigueu atents al dia i hora indicada, perquè llavors començarà el torneig, sens falta!

Hi ha un màxim de 8 participants, i si som imparells, hi haurà algun bye (com als campionats reals). Les partides estan sincronitzades: hi ha 10 minuts per a cada contrincant, cal utilitzar bé el vostre temps o us anirà a la contra! Entre partida i partida cal deixar la pantalla activada: quan sigui l’hora de la següent ronda (ho avisa) recomençaran les partides, canviant de contrincants, fins completar les tres rondes. És un campionat de semi-eliminatòries: hi haurà una primera ronda en què jugaran els 8 participants (si no hi ha cap bye). A la segona ronda, passen els guanyadors de la ronda anterior. Els dos guanyadors de la segona ronda jugaran una tercera per a disputar-se el primer i segon lloc, com els perdedors de la segona ronda, que s’enfrontaran per jugar-se el tercer i quart lloc.


0 comentaris

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.