El 14è Obert en català de Scrabble de El Prat de Llobregat ha tingut lloc el diumenge 16 de setembre, al Centre Cívic Sant Jordi-Ribera Baixa (c/ Dolores Ibárruri 45). Organitzat pel Club de Scrabble del Prat de Llobregat, i amb la col·laboració de la Federació Internacional de Scrabble en Català, l’Ajuntament del Prat de Llobregat, i el soport del CNL de Catalunya, Plataforma per la Llengua, al Centre Cívic Sant Jordi-Ribera Baixa, Mattel i Mindsports Academy.

15 jugadors de 6 localitats diferents d’arreu de Catalunya, obrint la temporada de la FISC, s’han enfrontat en sis rondes, tres al matí i tres a la tarda, en una nova edició del clàssic Obert del Prat, on, a llarg d’una jornada dominical, la competició, la companyonia i el bon ambient han sigut els triomfadors.

Sense oblidar el suculent bufet que ha rebut als participants, tot un clàssic d’aquesta jornada: entrepans de tonyina amb olives, de xoriço ibèric, pernil dolç i pa integral i tota una varietat de dolços, inclòs de nou un deliciós pastís d’aniversari que ens serveix d’homenatge a tots els aniversaris, tant del Club del Prat com per Gabriel Bas, de 91 anys acabats de fer, amb una llarga trajectòria, jugant a l’Scrabble i en defensa i expansió de la llengua catalana, que ha acompanyat als jugadors fins al repartiment de premis.

L’Arnau Peig de Sabadell ens ha acompanyat durant mitja jornada, una promesa sorgida de l’Scrabble Escolar, que ja és tota una realitat dins el circuit.
Al mig dia per dinar ens hem arribat fins l ‘Àfrica, costellam, sèpia o pizzes es barrejaven amb altres menges que ens predisposaven a una tarda plena de scrabbles.

Les partides s’han desenvolupat amb la intensitat i emoció que caracteritza una trobada en directe…

Hi ha hagut partides molt disputades, guanyant-se per poca diferència de punts. Però ha hagut un jugador invicte, Carles Cassanyes de Sabadell, que ha mantingut en tot moment la posició en la primera taula, al qual felicitem de pel seu domini de l’estratègia i les paraules.
La segona classificada, Cristina Bassons, del Club de l’Hospitalet de Llobregat, segueix en la seva línia ascendent, només ha cedit una partida enfront del guanyador d’aquesta edició 2018.
I com a tercer classificat tenim al veterà Gabriel Bas del Club Queimada, tot un gentleman de l’Scrabble., ha recollit el premi Joan Barceló.
Com al Prat tenim sorpreses i regals per a la majoria de participants, el quart classificat Jordi Pujol de Vilanova també s’ha endut una panera amb productes catalans, per fer la paraula de més valor amb la lletra P (de Prat) que ha estat PENARIA.
I no podia faltar el vídeo de la jornada…


0 comentaris

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.