Us compartim la crònica del XVI Obert de Scrabble en català de El Prat de Llobregat.

16 anys de campionats de Scrabble en català, només interromputs durant els dos anys de pandèmia. 22 competidors s’han donat cita en aquest tradicional torneig, un dels més longeu del panorama de l’Scrabble en català.

jugadors campionat Prat 2022

Components de diferents clubs i ciutats s’han trobat a l’esdeveniment: Sabadell, Barcelona, El Vendrell, Vilanova i la Geltrú, L’Hospitalet de Llobregat, Montblanc, Santa Coloma de Gramenet, Moià…

fotos campionat Prat 2022

Veterans i debutants s’han enfrontat d’una manera esportiva i no exempta d’emoció durant sis rondes, on l’expert jugador Carles Cassanyes (Sabadell) ha estat el triomfador, amb 5 victòries, seguit pel ben tornat Joan Andreu (Moià), i, en tercera posició, Cristina Bassóns (L’Hospitalet).

El premi a la millor jugada amb la P, se l’ha endut Francesc Gallen, fent 128 punts.

David Roig, del club de Gràcia-Cassoles, ha sigut el millor debutant a El Prat d’aquesta edició.

Marta Rovira (El Vendrell) ha quedat en un meritori quart lloc.

classificació campionat Prat 2022

Ens han visitat l’alcalde del Prat, Lluís Mijoler, i la Pilar Eslava Tenent, regidora del departament de Cultura i Educació de la ciutat. Ens han tornat a reiterar el seu total suport a aquesta activitat, no només dels adults, sinó també de les escoles. Han estat atesos pel president del Club de Scrabble del Prat, Francesc Gallen, que ha agraït el seu suport des de fa tants anys.

alcalde campionat Prat 2022

Cap concursant s’ha quedat sense premi, mínim reconeixement per la seva presència en aquesta jornada de Scrabble en català. Destaquem a l’Aida i la Fàtima, professores a Santa Coloma de Gramenet, aquesta última amb la seva estrena en un campionat oficial del circuit de la FISC.

Gràcies a tots els que heu vingut i als que ja no hi sou, perquè gràcies a vosaltres heu fet gran aquest club i les activitats de la Federació Internacional de Scrabble en Català.

Com sempre, l’Adela del Club de Scrabble de El Prat de Llobregat, el club amb més de 22 anys de vida, no només ha fet les tasques d’arbitratge, sinó que ha dinamitzat el lliurament de premis, amb el suport de l’Isa Hernández, totes dues amb la seva habitual simpatia i saber fer.

I no ens podia faltar el reportatge de vídeo, tots els debutants al Club del Prat han tingut un obsequi.

I, és clar, agrair al CC Sant Jordi – Ribera Baixa les facilitats per al desenvolupament de l’activitat i l’Ajuntament del Prat pel seu suport en aquestes activitats culturals, tant d’adults com d’escolars, on la llengua esdevé un element de cohesió i integració.


0 comentaris

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.