Ben d’hora, ben d’hora, ben d’hora, comença  el viatge a Eivissa!

El vol és ràpid i còmode: tot és cel i núvols fins que arribem a l’illa blanca, on la seva bella silueta retallada contra el mar dóna la benvinguda als passatgers.

1eivissavi

Al CEIP Sa Graduada, ja estan preparant-ho tot per al campionat.

Alícia Costa, la jutgessa, ens ha emparellat i hem pogut començar a jugar.

2eivissavi

Al matí, cinc partides simultànies plenen la sala. Hi ha gent molt diferent: jugadors experimentats, joves i possibles nous interessats en el club.

Les tres primeres rondes van prou depressa i podem anar a dinar d’hora. El restaurant és molt familiar i passem una bona estona xerrant.

A la tarda, rematem les dues darreres partides, però amb menys participants, ja que varies persones tenien compromisos i no s’han pogut quedar. A canvi, ha vingut una nova jugadora, que no pertany al club, i s’ha interessat força per l’Scrabble en català.

Finalment, ha arribat el moment de l’entrega de premis. Durant tota la jornada, hem fet molts comentaris sobre els trofeus, fets artesanalment per l’artista formenterer Jordi Penyaranda. Es tractaven de còdols amb diferents lletres numerades de l’Scrabble, fetes amb ferro… tot materials de la natura.

fixat_eivissavi

El rècord de scrabbles tots sabíem qui se l’enduria, malgrat només haver pogut jugar quatre partides: en Joan Manel Matoses ha guanyat la pedra amb la lletra X, amb 15 scrabbles fets al llarg de la jornada!

El còdol amb la L·L, per a la paraula amb millor puntuació, ha estat per a na Maria Planells, amb tanyarem (116 punts).

Jordi Escandell ha fet la paraula amb NY de més puntuació, senys.

classi_eivissa_2016

Els tres primers guardonats han estat:

Cristina Bassóns ha aconseguit el primer lloc (Ç).

El segon classificat ha estat Jaume Vidal (H)

En tercer lloc, na Neus Torres s’ha endut el còdol de la V.

Amb bons desitjos ens hem acomiadat fins a la propera ocasió!

3eivissavi

Categories:

0 comentaris

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

A %d bloguers els agrada això: