Dissabte passat es va celebrar el primer campionat oficial en modalitat clàssica de 2022, organitzat pel SACS amb la col·laboració de la FISC i del Centre Municipal de Cultura Popular de Sant Andreu.

Després del parèntesi virtual de l’any passat, en aquesta quarta edició setze scrabblistes van empescar-se centenars de paraules al cor de Sant Andreu.

IV campionat de scrabble de Sant Andreu

La victòria no es va decidir fins a la darrera ronda i va anar a parar a terres vallesanes. Un habitual del torneig, en Salvador Batlle, de Sabadell, s’endugué el campionat amb cinc partides guanyades. El gracienc David Roig, també amb 5 victòries, i la Mercè Illa, de Canet, amb quatre, van obtenir el segon i tercer llocs, respectivament.

El premi reservat al millor participant amb un RascCat inferior a mil punts, va ser per a l’Anna Salgot, del Club Ateneu.

guanyadors campionat SACS

El guardó més genuïnament andreuenc, el del mot amb més punts que contingués la lletra “X”, va recaure en la jugadora local Montse Hergueta. També cal destacar que aquesta mateixa scrabblista del SACS va passar de sis-cents punts (632!) a la partida corresponent a la 5a ronda.

classificació IV campionat SACS

Precisament, en aquest últim premi es va desvelar la sorpresa que s’anunciava al matí. L’escriptora de la vila i creadora del logo del SACS, Lupe Paül, va lliurar personalment la seva novel·la En el clos de les dents a l’esmentada guanyadora, i ens va adreçar unes sàvies reflexions.

Les paraules formen camins damunt el tauler de joc

Des del SACS-Sant Andreu Club de Scrabble avançarem per ells i en traçarem de nous.


0 comentaris

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.