El 7è Torneig itinerant de Scrabble en Català del Maresme ens va portar a Mataró.

Va ser una trobada molt animada, amb participants habituals i també de novells. Mataró va ser representat per cinc participants.

La jornada va transcórrer amb fluidesa. Encara que els debutants estaven una mica nerviosos al principi (els rellotges sempre atabalen una mica), s’ho van passar bé i van aprendre coses noves.

Ens va sorprendre la televisió de Mataró, que ens va enviar una reportera a cobrir l’esdeveniment. Podeu llegir la notícia i veure el vídeo aquí. Hem extret el vídeo i penjat al nostre canal de YouTube.

Com en tots els tornejos, també hi van haver premis per als primers classificats. Des de les ampolles de cava de la Plataforma per la Llengua, samarretes i davantals.

Però sobretot el millor premi va ser compartir una tarda jugant a scrabble, un joc que és una eina no només de cultura, sinó també de país.

I els premiats del torneig van ser…

La classificació i premiats van quedar finalment així:

  • 1r lloc, amb 3 partides guanyades: Salvador Alsius, de Barcelona.
  • 2n lloc, amb 3 partides guanyades: Mercè Illa, del Club de Scrabble de Canet de Mar.
  • 3r lloc, amb 2 partides guanyades: Salvador Batlle, del Club de Scrabble de Sabadell.
  • Scrabble de millor puntuació per a Núria Homs, de Mataró, amb MANOBRE de 86 punts (Salvador Alsius va aconseguir una gran jugada, ADINYAREN de 302 punts, però, com sempre, els premis no són acumulatius).
  • Millor jugador/a del Maresme: Eva Cuenca de Mataró, que va aconseguir el 10è lloc (Mercè Illa ja tenia premi).
  • Millor jugada amb l’ela geminada: Armand Sanmamed, del Club de Scrabble de Sant Andreu de Palomar (SACS). Va posar AL·LÈ per 63 punts.

Agraïm la col·laboració i coordinació de Salvador Guarro representant de PxL i Òmnium a Mataró i també de Xavi Tenorio, tècnic del Maresme per la Plataforma per la Llengua.

#scrabbleencatalà #scrabblecat #scrabble


0 comentaris

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.