Scrabble en català a les Festes de Gràcia 2021!

De nou hem estat al carrer Fraternitat de Baix, sota un espectacular decorat de l’Arc de Sant Martí, un gran simbolisme de color, llum, llibertat. integració i respecte. Sí, ho hem de dir, de “FRATERNITAT”.

Hem desgranat dues partides de scrabble, en la modalitat de duplicada, en català. Unes partides obertes a tothom: parelles, famílies i amics.

fix_FM_Gracia_2021_scrabble_aprendre

Si el decorat ja despertava admiració i interés en els centenars de persones que passaven pel costat, al veure una activitat de Scrabble augmentava la seva expectació, fent les delícies de francesos i anglesos.

FM_Gracia_2021_scrabble

Compartien taula argentins, francesos, catalans, i també una participant del Kazakhstan i una altra de Taiwan, que, amb l’ajut d’en David Roig (el president del Club de Scrabble Gràcia-Cassoles) i l’Armand Sanmamed (de la FISC), s’han implicat ràpidament en el desenvolupament del joc. Els comentaris de Francesc (del Club de Scrabble del Prat) han amenitzat la tarda i Maria (del Club de Scrabble Sant Andreu) ha fet un fantàstic reportatge fotogràfic. La Cristina Bassons (presidenta de la FISC) era al comandament dels controls; amb la seva habitual eficiència ens proporcionava les lletres i resultats ràpidament.

FM_Gracia_2021_scrabble_CNL

Com cada any, vam fer dues miniduplicades amb paraules relacionades amb la temàtica del carrer. La primera miniduplicada va repartir diplomes a: 1) Sara i Luana, 2) Maria i Marta i 3) Marta i Andrea. A la segona miniduplicada, els guanyadors/res van ser: 1) Marta i Maria, 2) Jani i Tabita i 3) Marc.

Un esment especial als nens i nenes que hi participaven i, en molts casos, ajudaven els pares a formar paraules, ja que ells estan escolaritzats en català.

Com sempre agrair a la comissió de Fraternitat de Baix la seva confiança en la FISC per poder dur la llengua catalana, mitjançant l’Scrabble, al bell mig de les Festes de Gràcia 2021.

FM_Gracia_2021_scrabble_guanyadores

#jojugoscrabbleencatalà #itujuguesencatalà #scrabbleencatalà #scrabblecat #escrable #català #llenguacatalana #FMGràcia2021 #festamajorgràcia


0 comentaris

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.