Claustre de l’Ajuntament d’Eivissa…
Aquest matí 29 d’abril, els alumnes dels instituts Santa Maria i Sa Colomina posen a prova els seus coneixements de Scrabble en català al 3r Torneig de Scrabble Escolar d’Eivissa.

Un matí lluminós i primaveral convidava a gaudir del joc de les paraules creuades, l’Scrabble… Paraules sense censura. Paraules: la base del pensament, la cultura i la comunicació, on els participants han gaudit dels mots en el seu àmbit lingüístic.

3r Campionat de Scrabble Escolar en Català d’Eivissa 2019
Des de Dalt Vila, tot es veu molt millor…


https://www.facebook.com/scrabbleescolarCAT/videos/799777660400189/

#Eivissa #institut #català #llengua #scrabbleencatalà #scrabble

3r de Secundària, 60 alumnes han participat en aquesta jornada, però si ho hem aconseguit és gràcies als professors que, amb la seva tasca diaria i la seva il·lusió, han trasmés als alumnes l’estimar la llengua tot jugant.
Gràcies Susanna, Catalina, Josep, Maurici…

La classificació

Les tres primeres parelles són:
1r Lloc Irene Corbalán i Eva Palau, IES Santa Maria
2n Lloc Lorena Fernández i Aroa Fernández, IES Santa Maria
3r Lloc Manuel Hernàndez i Asier Perales, IES Santa Maria 

Lliurament de premis amb la presència de Mariví Mengual, regidora d’Educació de l’Ajuntament d’Eivissa. Destaquem també el bon campionat de la quarta parella Mar Riera i Alba San Martin de l’IES Sa Colomina.
I en general a tots els participants demostrant una gran esportivitat i esperit de superació en una jornada lúdica i plena de sensacions.
Moltes imatges per recordar, molts moments que de segur podrem repetir l’any vinent.

La parella classificada en primer lloc, la Irene Corbalán i l’Eva Palau, de l’IES Santa Maria, seran les representants d’Eivissa i de les Balears el 18 de maig a la X Gran Final de Scrabble Escolar dels Països Catalans per la categoria de 3r i 4t d’ESO a Barcelona.
Catalunya, Pais Valencià, Catalunya Nord i Balears una final amb els quatre àmbits lingüístics units en una final històrica.
Agraïm a la Susanna Jiménez, professora de les dues campiones, i a l’IES Santa Maria la coordinació i tasca per dur a terme aquest campionat.

Reportatge aparegut al Telenotícies de la Televisió d’Eivissa i Formentera referent al nostre 3r Torneig de Scrabble escolar d’Eivissa 2019, dut a terme a Dalt Vila, al Claustre de l’Ajuntament.

Altres ressenyes a Noudiarii Aula de premsa de El Periódico de Ibiza y Formentera.


0 comentaris

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.