Un matí de Scrabble obre la Festa Major de Sant Andreu de Palomar. Per segon any consecutiu, el CMCPSA acull un concurs de Scrabble en català.

Organitzat pel club de Sant Andreu de Palomar, el SACS, s’ha presentat un format nou de competició. En concret, van haver-hi tres rondes de partides de 3 o 4 jugadors, modalitat que ha possibilitat que a cada partida canviessin els contrincants i que, alhora, tothom acabés jugant amb tots i cadascun dels participants. La puntuació es decidia per la posició com s’havia acabat la partida: 3 punts la primera posició, 2 punts la segona i 1 punt la tercera. Això va donar emoció a la jornada i va portar sorpreses a la classificació final, aconseguint un paper destacat en Marc Antònio, i també l’Ascensión Arjona, en la seva primera competició.

Els premis, en aquesta ocasió, van ser diverses novetats editorials dels dos últims anys. Cal destacar que un d’aquests llibres, centrat en excursions pel massís del Montseny, va ser lliurat pel mateix autor, l’andreuenc Marc Antònio, jugador del SACS i participant en aquest concurs.


La classificació final va ser:

1 Francesc Gallén
2 Peadar O’Braonáin
3 Marc Antònio

Premi Jugada amb més puntuació: Arola Conesa amb “REPAREN” (90 punts)
Premi Sant Andreu per la paraula amb “X” més llarga: Armand Sanmamed amb “EIXUT”
Debutant Ascensión Arjona


0 comentaris

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.