Club Scrabble Eivissa obté el guardó Francesc de Borja Moll 2018 als Premis 31 de desembre de l’Obra Cultural Balear!

Els premiats varen ser anunciats el 18 de desembre a Ca l’Alcover. Hi va ser present Ariadna Roig, membre del Club i subcampiona del Campionat de Scrabble Escolar dels Països Catalans al 2012.

L’Obra Cultural Balear (OCB) lliurarà el pròxim dissabte 22 de desembre, durant la Nit de la Cultura 2018. Aquesta es celebrarà en el Teatre Principal de Palma, els seus guardons anuals, els Premis 31 de desembre. Començaran a les 20 hores.

El Premi Francesc de Borja Moll es destina a premiar una entitat que s’hagi destacat a les Illes Balears per la seva dedicació a la normalització de la llengua, la cultura o la identitat nacional. Enguany, 2018, recau en el Club Scrabble Eivissa. L’OCB ha destacat que és una associació que fa del joc i les paraules un instrument de coneixement. I és que, des del 2011, han sumat centenars de persones al voltant d’un tauler, on els mots esdevenen eina de difusió de la llengua i la cultura catalanes a Eivissa.

Estem molt orgullosos que un dels primers Clubs de la Federació Internacional de Scrabble en Català rebi aquest premi. Guardó basat en la constància, la il·lusió i l’amor a la llengua, que durant aquests 10 anys ha estat promocionant a Eivissa, per adults i escolars.

La notícia ha aparegut a molts mitjans, com El Temps, Ara Balears o Diari de Balears. Això dona repercussió a la feina feta per aquest fantàstic Club, que va ser seu del nostre V Mundial l’any 2012.

Club Scrabble Eivissa, Eivissa, Balears, OBC, guardó, Francesc de Borja Moll, Premis 31 de desembre,'Obra Cultural Balear


0 comentaris

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.