Per anar al Pas de la Casa, cal abrigar-se bé! La freda boira és omnipresent, però la rebuda a la seva biblioteca és calorosa.

Un grup de persones van voler practicar el seu català al campionat de Scrabble de Pas de la Casa. Malgrat dir-se campionat, vindria a ser un concurs popular: dues partides de quatre persones sense rellotge, el que ho feia més familiar i divertit per aquells que no estan acostumats als campionats oficials.

Fins i tot vàrem tenir col·laboradors: els fills d’algunes participants van practicar les seves dots matemàtiques apuntant les puntuacions.

Jpeg

Una impugnació ens va descobrir una paraula nova: dolsa. Pot semblar un error, ja que tots ho faríem amb Ç, però resulta que amb S significa “esponjat” en pastisseria!

Al no tenir un temps limitat, i començant a les 20 h, se’ns va fer una mica tard, amb l’ensurt de trobar-nos en cert moment amb els llums disposats a apagar-se! Però Teresa, la bibliotecària del Pas, ho va resoldre!

Finalment, el primer classificat va ser en Roger Martínez i la segona, Rosa Erola [Imma Ribas va participar per completar una taula, però com ja havia guanyat a Encamp, va renunciar al segon premi].

Esperem que aquestes persones, que començaven a caminar pel món de l’Scrabble, segueixin endavant! Val la pena!


2 comentaris

Teresa · 24 d'octubre de 2017 a les 15:53

Una abraçada a tots els que vàreu venir a veure’ns al Pas de la Casa. Els jugadors i les bibliotecàries comptarem amb vosaltres i el vostre valuós ajut, en properes ocasions, per anar millorant poc a poc en l’apassionant món de l’Scrabble.

admin · 25 d'octubre de 2017 a les 9:58

Una abraçada a vosaltres! Va ser una trobada molt maca. Esperem tenir l’ocasió de repetir l’experiència i seguir promocionant l’Scrabble a Andorra!

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.