Segueixen els tornejos a Mindsports Academy!
Des de la Federació hem organitzat un campionat estiuenc en línia i pots jugar còmodament des de casa, al càmping, a la platja o des de la piscina… per aquest divendres 28 de juliol a les 19 h, per anar preparant el cap de setmana… Ep, que hi haurà premi! Aquell qui quedi primer/a podrà participar gratuïtament al primer campionat de la temporada, a El Prat de Llobregat al mes de setembre! Calen més al·licients?

Mecànica del joc:

Cal estar registrat a https://www.mindsportsacademy.com/ca/scrabble (gratuït) i estar dins la sala de joc (clicant JUGA ARA). Òbviament, cal que trieu el CATALÀ en el vostre perfil! A la pestanya de Tornejos veueu “Campionat de juliol”: inscriviu-vos i esteu atents al dia i hora indicada, perquè llavors començarà el torneig, sens falta!

Hi ha un màxim de 8 participants, i si som imparells, hi haurà algun bye (com als campionats reals). Les partides estan sincronitzades: hi ha 10 minuts per a cada contrincant, cal utilitzar bé el vostre temps o us anirà a la contra! Entre partida i partida cal deixar la pantalla activada: quan sigui l’hora de la següent ronda (ho avisa) recomençaran les partides, canviant de contrincants, fins completar les tres rondes. No són eliminatòries: qui perdi segueix jugant contra altres jugadors que també han perdut, aconseguint una segona oportunitat per a posicionar-se.
#scrabbleencatala #scrabblecat #scrabble #escrable


0 comentaris

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.