El campionat infantil de scrabble d’Encamp es va veure lleugerament afectat pel temporal de pluja que vam tenir a la tarda, així vam tenir només dos participants, però la quantitat no va afectar la qualitat. Els dos jugadors, Cèlia Cano i Lluís Andrés, van demostrar un gran nivell de joc sorprenent sovint als adults que seguíem la partida. Així van sortir mots inesperats i formes verbals originals. Finalment la diferència entre la primera classificada i el segon va ser de nomès quatre punts després d’una ronda disputadíssima.

andorra_inf1

Els vam convidar a inscriure’s en algun campionat de terres catalanes per experimentar un campionat de veritat.

Al Pas de la Casa, com sol ser habitual hi sol haver més participants a la categoria infantil que a la categoria d’adults, Derek Asensio i María Lopes van ser el campió i subcampiona d’un total de set participants.

I el campionat d’adults del Pas de la Casa va guanyar el Sr. Roger Martínez i en segon lloc va quedar la Sra. Eva Gironés, d’un total de set participants i dues rondes.

La jornada de scrabble també va comptar amb partides a la resta de biblioteques comunals de les parròquies andorranes. En aquest cas, no es tractava tant de campionats sinó d’ensenyar als usuaris a jugar, ja que per algunes persones el joc era força desconegut. Donada la manca de taulers per tanta activitat, hi va haver alguna biblioteca que va fer servir fitxes i taulers impresos.

#scrabble  #scrabblecat  #scrabbleencatalà


0 comentaris

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.