Seguint dins de les activitats del dia Internacional del Joc, aquesta tarda hem estat amb el grup de elemental 2. amb el seu tutor Ricard Truc.
La delegació del CNL de Sant Andreu de Palomar en les seves instal·lacions a la Fabra i Coats ha acollit un altre taller per apropar el joc més popular de lletres creuades als seus alumnes.

Avui l’actual presidenta de la FISC, Cristina Bassons, ha conduït el taller, juntament amb Francesc fent de la participació dels alumnes, el principal motiu de la trobada. Amb la participació també del SACS Club de scrabble de  Sant Andreu de Palomar (recordeu, cada primer divendres de mes, trobada al Centre Municipal de Cultura Popular, carrer Arquímedes 30, de 19 a 21 hores).

Una activitat lúdica i cohesionadora que durant 60 minuts ens ha permès barrejar emocions i crear una marc de relació de manera espontània, combinant pensament, llenguatge i fantasia.

AL CNL també van fer uns articles d’aquestes activitats:
CPNL: http://www.cpnl.cat/noticies/21094/sant-andreu-juga-a-lscrabble-en-catala
CNL de Barcelona: http://www.cpnl.cat/xarxa/cnlbarcelona/noticies.html?ID=21094
Blog Connectats a Sant Andreu: https://blogs.cpnl.cat/santandreu/  (a data de 31 de maig)

Jugar és una activitat universal, s’ha jugat, es juga i es jugarà a totes les edats i en qualsevol cultura del món. Jugar ens permet ser espontanis, podem aprendre fent, experimentem en el marge d’error, estimula les nostres emocions, ens permet interrelacionar-nos i moltíssims beneficis més que hem de tenir sempre presents.

Jugar també és una actitud existencial, una manera particular d’abordar la vida, una manera d’utilitzar la nostra ment, un hivernacle en el qual es combinen pensament, llenguatge i fantasia.

El joc és una activitat fonamental en la vida per a qualsevol persona, ens dona beneficis a totes les edats i ens ajuda a fer que el nostre creixement sigui més equilibrat. I per tots aquests motius celebrem el dia 28 de maig el DIA DEL JOC. Un dia en el qual JUGAREM, ens divertirem, aprendrem i deixarem volar la nostra imaginació.

 


0 comentaris

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.