El 9è Obert de Scrabble del Prat de Llobregat tindrà lloc el dissabte 28 de setembre, al Centre Cívic Sant Jordi Ribera Baixa, c/Dolores Ibárruri 45, el Prat de Llobregat, organitzat pel Club de Scrabble del Prat de Llobregat, i amb la col·laboració de la Federació Internacional de Scrabble en Català, l’Ajuntament del Prat de Llobregat i el Centre Cívic Sant Jordi Ribera Baixa.

Enguany tornem a jugar a l’Scrabble i alhora gaudir de la festa major del Prat de Llobregat, envoltats per l’encisador ambient de la Fira d’Atraccions.

No us perdeu els premis especials del 9è Obert del Prat 2013 i la resta de sorpreses!

                                   ESTEM DE FESTA MAJOR , PUJA-HI!

El Club de Scrabble del Prat de Llobregat té l’honor d’inaugurar la nova temporada de campionats oficials de la FISC, 2013-2014. El club de Scrabble més veterà en el panorama escrablístic en català torna a obrir les portes a tots els afeccionats a l’Scrabble de competició a través d’un nou campionat on regnaran, al llarg d’una jornada inoblidable, la competició, la companyonia, la diversió i l’amistat.

El sistema de competició és el suís, en enfrontaments d’un contra un, amb un total de 6 rondes, i estarà regit pel reglament i el diccionari oficials de la FISC.

La inscripció val 8€  i es formalitza a través d’un missatge a l’adreça de correu electrònic d’avall o el mateix dia del campionat.

scrabbleprat@hotmail.com

HORARI

09:45-10:00: Rebuda dels participants i inscripcions
10:15-14:00
: Tres primeres rondes de partides de d’un contra un.
14:00: Dinar
16:00-19:45: Tres darreres rondes.
20:00: Lliurament de premis i cloenda del Campionat


A la sala hi haurà, com sempre, una taula amb delícies per a esmorzar i berenar, igual que  alguna sorpresa a l’ocasió de la fira.

El dinar serà de lliure elecció. Al mateix Centre Cívic es poden demanar plats combinats a partir de 6,50€. Alternativament, hom pot triar entre pizzes i entrepans originals al restaurant Àfrica. A prop hi ha també un restaurant asiàtic on, a partir de 12€, es poden triar menús suculents. Per als gurmets, el Restaurant del Llac ofereix substàncies alimentàries sofisticadament guisades a partir de 25€. Qui estigui a dieta podrà gaudir dels oferiments autòctons de les paradetes de degustacions i de tirs al plat, tot celebrant la festa major de la ciutat amb una bossa de crispetes a les mans.

Jugadors inscrits:

1-CS del Prat de Llobregat: Isa Hernández, Marga Hernández, Adela Ruiz, Francesc Gallèn

2- CS Queimada: Montse Hergueta, Mª Lluïsa Penelas, Karma Duch, Eulàlia Abelló, Enric Borràs, Magda Falcó, Gabriel Bas, Rosa Maria Cot, Joan Barceló, Àngels Marcè, Antoni Arcas

3- CS de Cerdanyola del Vallès: Octavian Mocanu, Nemesio Moreno

4-CS de l’Hospitalet de Llobregat L’Hescarràs: Sayaka Kamikariya, Miquel Àngel Gibert, Cristina Bassóns, Gloria Garrido

5-CS de Sabadell: Salvador Batlle , Eulàlia Llargués, Carles Cassanyes

6-CS de Manresa :  Marga Colillas

7-CS de Canet de Mar : Arola Conesa

8-CS d’Eivissa : Maria Ribes

9- CS de Matadepera: Àlex Abad


0 comentaris

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.