El 8è Obert de Scrabble del Prat de Llobregat tindrà lloc dissabte, el 29 de setembre, al Centre Cívic Sant Jordi Ribera Baixa, c/Dolores Ibárruri 45, el Prat de Llobregat, organitzat pel Club de Scrabble del Prat de Llobregat, i amb la col·laboració de la Federació Internacional de Scrabble en Català, l’Ajuntament del Prat de Llobregat i el Centre Cívic Sant Jordi Ribera Baixa.

El sistema de competició és el suís, en enfrontaments d’un contra un, amb un total de 5 rondes, i estarà regit pel reglament i el diccionari oficials de la FISC.


La inscripció val 6€ i es formalitza a través d’un missatge a l’adreça de correu electrònic:

scrabbleprat[arrova]hotmail.comHORARI

09:30-10:00: Rebuda dels participants i inscripcions
10:00-14:00
: Tres primeres rondes de partides de d’un contra un.
14:00: Dinar
16:00-19:00: Dues darreres rondes.
19:00: Lliurament de premis i cloenda del Campionat


Com sempre, dins la sala tindrem una taula amb delícies per a esmorzar i berenar.

El dinar serà de lliure elecció. Al mateix Centre Cívic, es poden demanar plats combinats a partir de 6,50€. Alternativament, hom pot triar entre pizzes i entrepans originals al restaurant Àfrica. També hi ha a prop un restaurant asiàtic on a partir de 12€ es poden ingerir menús suculents. Per als més gurmets, el Restaurant del Llac ofereix substàncies alimentàries sofisticadament guisades a partir de 25€. En fi, qui estigui a dieta podrà gaudir dels oferiments autòctons de les paradetes de degustacions y de tirs al plat, tot celebrant la Festa Major de la ciutat.


No passis de llarg, i deixa la teva petjada en aquest 8è Obert de Scrabble del Prat!


0 comentaris

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.