El 8 de març de 2019 va tenir lloc el 8è Campionat escolar de Sabadell. Enguany s’ha dut a terme al IES Pau Vila, a la seva àmplia sala d’actes.

Dues imatges molt descriptives: el local esperant els alumnes, el ritual que any rere any repetim a Sabadell. I de la tranquil·litat de l’espera a l’enrenou de la il·lusió, jugant a Scrabble, nexe d’unió i cohesió a través de la llengua.

Aquest any s’han reunit 84 alumnes de 8 escoles/instituts entre primària i secundària.

Classificació de Primària:

1r Lloc Oriol Serra i Jan Trapero (Escola La Salut)

2n Lloc Genís Castillo i Uriel Corbacho (Escola La Salut)

3r Lloc Roger Giménez i Kai Santandreu (Escola Sant Nicolau)

Classificació secundària 2019:

1r Lloc Eloi Codinach i Biel Martí (IES Pere Calders)

2n Lloc Júlia Llongueras i Syra Coulibaly (IES Pau Vila)

3r Lloc Maria Contreras i Alexinia Balutescu (IES Serra)

Sabadell 8è Campionat de Scrabble Escolar 2019… FELICITATS CAMPIONS! Acompanyats pels tutors, pares i mestres. Fent el lliurament de premis, Joan Berlanga, regidor d’Educació de l’Ajuntament de Sabadell.

Donem les gràcies a la direcció de l’escola per permetre aquest acte a la seva sala d’actes, i a la Marina Giannoni, professora de català i una defensora del projecte de Scrabble Escolar.
I també volem recordar a la tècnica de l’Ajuntament de la Ciutat, Anna Baró, pel seu suport a través del Programa Ciutat i Escola de Sabadell.

Jugant també aprenem a estimar la llengua!

El vídeo de la Jornada:

De cara a les Grans Finals, es classifiquen les primeres vuit parelles de cada grup (de 5è-6è de Primària, a la Gran final del Prat; i de 1r-2n de Secundària, a la Gran Final d’Altafulla). Però aquest any, d’acord amb l’Ajuntament de Sabadell, donarem opció a que totes les escoles que no hagin pogut classificar alguna parella ho puguin fer.


0 comentaris

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.