L’scrabble torna al FIRA -JUGA 2016-2017
de Sant Andreu de la Barca
La FISC (Federació Internacional de Scrabble en Català) www.fiscrabble.cat Scrabble Escolar ( www.scrabbleescolar.cat) i el Club de Scrabble Santandreu, el Club local de la ciutat,( www.scrabble-santandreu.com)
organitzaran una matinal de Scrabble en Català,amb la col-laboració de l’Esplai Pingüí
El poliesportiu L’11 acull una nova edició del FiraJuga, que amplia les seves propostes al exterior
L’Ajuntament de Sant Andreu de la Barca organitza un any més una nova edició del FiraJuga, un saló adreçat als més joves de la ciutat amb propostes culturals, lúdiques i esportives per passar les vacances de Nadal.
El poliesportiu L’11 és l’escenari d’aquesta tradicional oferta nadalenca, que obre les seves portes demà 28 de desembre i restarà obert fins al 4 de gener.
Durant aquests dies el poliesportiu es converteix en un parc d’activitats adreçades a nens i nenes de fins a 12 anys, durant les quals estan acompanyats i guiats per monitors.
Els petits poden divertir-se amb jocs tradicionals, participar en tallers o prendre part de concursos, a més de practicar esports com tennis, handbol o atletisme.
El regidor de Cultura i Joventut de l’Ajuntament de Sant Andreu de la Barca, Juan Pablo Beas, apunta que “una de les novetats d’aquest any és que les activitats també es trasllades a l’exterior del poliesportiu i prenen la plaça”.
Una de les activitats que hi haurà a l’exterior és l’exposició de vehicles d’emergències, com ara els de la Policia Local o de la Guàrdia Civil, on els nens podran pujar i fins i tot donar una volta per patrullar la ciutat.
El saló, d’entrada gratuïta, estarà obert des de les 10.30 hores i fins a les 13.30 hores i de les 16 hores a les 19 hores; el dia 31 obrirà pel matí i el 1 de gener estarà tancat.
#scrabblencatala #scrabble #scrabblecat
Categories:

0 comentaris

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

A %d bloguers els agrada això: