Arriba el 7è campionat de scrabble en català de L’H!

Com sempre, us esperem a la Biblioteca Central Tecla Sala (Av. Josep Tarradellas, 44), el dissabte 8 de juny de 2019.

S’entrarà a les 10 h a la biblioteca (hora d’obertura) i, fetes les inscripcions, donarem pas a les tres primeres rondes, anirem a dinar i tornarem a la biblioteca per a les altres tres partides i per al lliurament de trofeus.

El campionat és oficial, amb el sistema suís, computable per al RaScCat (rànquing de la FISC), i organitzat pel Club de Scrabble de l’Hospitalet de Llobregat, L’Hescarràs, amb la col·laboració de la Biblioteca Central Tecla Sala, la Federació Internacional de Scrabble en Català, l’Ajuntament de L’Hospitalet i Mattel.

Com sempre, trofeus per als tres primers classificats, a la millor jugada amb H i a la major quantitat de scrabbles durant la jornada! Premis no acumulatius, per donar més opcions a tothom.

Per al 7è campionat de scrabble en català de L’H sempre hi ha el premi amb la lletra H (per l’Hospitalet). Us recordem que val qualsevol paraula vàlida que contingui la lletra H (pot ser un escarràs), sigui un scrabble o no. Us recomanem encaridament que repasseu els articles dedicats a aquesta lletra als nostres Mots i a la gàbia!

Reglament dels campionats oficials
Reglament de les partides clàssiques

HORARI
10-14 h: Rebuda dels participants i inscripcions. Tres primeres rondes de partides d’un contra un.
14 h: Dinar.
16-19 h: Tres darreres rondes.
19 h: Lliurament de trofeus i cloenda.

DONATIU D’INSCRIPCIÓ: 8 €

Podrem anar a dinar al bar de sempre, molt aprop de Tecla Sala. Menú a 9,50 € amb 1r i 2n plat, pa, beguda i postre o cafè. Ens passaran els plats concrets un dia o dos abans…

Els premis per al 7è campionat de scrabble de L’Hospitalet són… Els tres primers classificats s’enduran un esmorzar de luxe de Ilersis Shalom Social; la millor paraula amb H, una ídem il·luminada; la millor paraula, una torradora i qui faci el màxim de scrabbles, un lot de vermut!

Envieu un missatge a info@l-hescarras.cat o a fedintscrabblecatala@gmail.com per inscriure-us al 7è Campionat de Scrabble de l’Hospitalet de Llobregat.

I no us preocupi semblar uns torrats per l’Scrabble… nosaltres també ho som! ;-D

2019, Ajuntament, Biblioteca, Català, club de scrabble, Federació Internacional de Scrabble en Català, fisc, L'H, L'Hescarràs, l'Hospitalet, L'Hospitalet de Llobregat, lh9, llengua, scrabble, scrabble en català, Tecla Sala


0 comentaris

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.