A s’Alamera de Vila, a la Ciutat d’Eivissa, s’acaba de celebrar el 1r Torneig Interinstituts de Scrabble Escolar en català, organitzat pel C.S. Eivissa, en col·laboració amb la Federació Internacional de Scrabble en Català. L’acció importantíssima tant des del punt de vista de la difusió del català (integrada en el Correllengua), com de donar suport als més joves en fer les primeres passes en l’Scrabble, un joc-esport amb efectes benèfics en els camps social, lingüístic, matemàtic, lògic i competitiu, ha gaudit d’un èxit notable, en reunir representants de 7 centres d’ensenyament d’Eivissa.

Alumnes de 2n, 3r, 4t d’ESO i 1r de Batxillerat, també amb la participació d’Ariadna Roig, que va destacar en el proppassat 2n Campionat d’Eivissa, han jugat agrupats en dues categories d’edat. Hi ha hagut premis per als campions (parelles) de cada nivell escolar, essent els guardonats:

Thierry i Manuel 2n ESO – IES Sant Agustí

Ariadna Roig 3r ESO – Col·legi de la Santíssima Trinitat

Alex i Vicent 4t ESO – IES Balàfia

Adrià i Emma 1r Batxillerat – IES Quartó

Moltes felicitats per la gran reeixida a tots els coratjosos participants i els entusiastes membres del C.S. Eivissa, i fins a les finals del IV Campionat de Scrabble Escolar en Català!


3 comentaris

Neus Torres · 30 de novembre de 2012 a les 17:12

Una precisió, els alumnes participants de l’IES Balàfia eren de 3r d’ESO, i s’enfrontaren a n’Ariadna Roig, en una partida de tres (dos equips de dos alumnes, i n’Ariadna sola). Els que quedaren segons en aquesta partida (Alejandro i Andreu) quedaren només a uns 20 punts de n’Ariadna. No sabem quin paper haurien fet si hi hagués hagut una segona ronda i s’haguessin enfrontat als de 4t d’ESO de l’IES Quartó de Pormany.

Laura · 6 de febrer de 2013 a les 20:43

Hola
Sóc una alumne de 2n d’ESO de l’INS Antoni Pous I Argila de Manlleu.
He llegit aquest reportaatge i m’ha agradat 😀
Molta sort a tots!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

admin · 7 de febrer de 2013 a les 14:43

Moltes gràcies, Laura. Tant de bo a la vostra escola aviat es pugui viure una experiència semblant!

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.