Per tercer any Premià de Mar ha estat l’escenari del Campionat de la ciutat organitzat pel Club local de Scrabble, amb la bona organització d’Arola Conesa amb la col·laboració de l’Ajuntament de Premià a través de la Regidoria de Cultura amb Eloi Maristany al capdavant. Com sempre, aquest campionat era computable dins del circuit de la Federació Internacional de Scrabble en Català.

També ens ha visitat l’alcalde de Premià, Miquel Buch, que ha fet entrega dels premis als finalistes. Ens ha dirigit unes paraules com a cloenda de l’acte, sempre recolzant qualsevol acte en defensa de la llengua i la cultura catalana i animant-nos a seguir amb la nostra tasca des d’una perspectiva lúdica i integradora.
El temps i la grip han causat algunes baixes però els 17 jugadors i el públic que ha vingut a gaudir del Campionat han sentit i viscut en directe com l’adrenalina flueix en les partides on veterans i novells, sempre dins d’un ambient de camaraderia i noblesa, juguen buscant la millor puntuació.
Sis rondes on el club de l’Hospitalet ha destacat amb la Cristina i la Sayaka, causant sorpreses en enfrontaments contra reputats jugadors de Matadepera arrabassant a l’Àlex el podi pel diferencial en una sisena ronda on Matadepera es rescabalava d’una primera partida d’infart contra Jordi, de Vilanova i la Geltrú, que va guanyar, fent saltar la sorpresa, optant a una tercera posició molt treballada pràcticament fins a la última jugada.
Una Mercè Illa amb poca sort, no va aconseguir sortint-se en partides on normalment reeixiria.
Destaquem la presència dels jugadors de Canet de Mar, de Sant Andreu de Palomar i Queimada i també de nous jugadors que s’han iniciat i estrenat en un Campionat. Els dos Jaumes de Premià de Mar que de ben segur en un futur no molt llunyà ens donaran moltes i agradables sorpreses en el circuit pel seu bon ofici i bon joc i coneixements de Scrabble.
Donem les gràcies al jutge del Campionat, Francesc Gallen, sempre càmera en mà, plasmant les imatges i els moments més emotius del circuit.


La classificació final va ser la següent:
1a posició: Cristina Bassons del CS de l’Hospitalet de Llobregat
2a posició: Àlex Abat del CS de Matadepera
3a posició: Jordi Pujol de Vilanova i la Geltrú

Premi Millor del Maresme, Mercè Illa
Premi al màxim de scrabbles, Arola Conesa del CS de Premià de Mar (15)
Premi a la paraula amb la P de més puntuació, Joan Pons CS Sant Andreu de Palomar (PALANQUÍ, 86)
Premi a la paraula de més puntuació, Sayaka Kamikariya del CS de l’Hospitalet (HISSARAN, 95)
Premi especial al debutant de l’última ronda, Jaume Estafanell del CS Premià de Mar

Totes les imatges aquí.
#scrabbleencatala #scrabblecat #scrabble www.fiscrabble.cat www.scrabbleescolar.cat

Categories:

0 comentaris

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.