2 Campionat Valencià de Scrabble Escolar 2017
Per segona vegada Elx acull els tallers de Scrabble Escolar en Català, a l’Escola Candalix, englobat en el segon Campionat de Scrabble Escolar del País Valencià 2017.
https://youtu.be/wMFBfudU2E4
En aquesta ocasió 56 alumnes de primària de 6è han gaudit de les explicacions dels monitors de Scrabble Escolar, l’Adela,l’Àlex i en Francesc, a la sala Magna del Centre, la participació ha estat il·lusionada i integradora convertint la llengua en un element de cohesió.
Donem les gràcies a la Directora i la Cap d’Estudis per la càlida acollida i per les facilitats donades a l’equip., També als mestres, Ruben i Luz,.por la seva implicació en el taller.
El Campionat organitzat per l’Associació de El Tempir d’Elx amb la col·laboració de l’Associació del Tio Tonico i Scrabble escolar, amb el suport de l’Ajuntament d`Elx i de la Federació Internacional de Scrabble en Català, han promocionat diferents activitats en centres escolars de la província Elx, Alacant, El Pinós, Sent el colofó la Final del dia 24 de febrer a la Universitat Miguel Hernández d’Elx al matí.
On hi haurà tres categories, 5è-6è de primària, 1r-2n de secundària i 3r-4t de secundària.

Aquí teniu l’enllaç de la normativa de joc comuna a totes les categories:
http://scrabbleescolar.cat/reglaments.html

#scrabbleencatala #scrabblecat #scrabble www.fiscrablle.catwww.scrabbleescolar.cat

Categories:

0 comentaris

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.