Una tarda primaveral impregnada del rosaci perfum dels ametllers i el delicat zumzeig de les fitxes de Scrabble, al CEPA de Sant Antoni pren vida una iniciativa de Jaume Vidal: ensenyar l’abecé de l’Scrabble als encuriosits del centre.

L’enèrgica col·laboració de Maria Ribes, Neus Torres i Pau Arranz, membres del CS Eivissa, dóna fruits a l’instant, de manera que de seguida els 10 inscrits són capaços de tastar la mel dels primers scrabbles i combinacions insospitades sobre el tauler de dues-centes vint-i-cinc caselles.

Tres rondes de mots i riures encreuats més tard, arriba el moment de les fotos i els premis, reflectit en les acolorides instantànies iphonitzades i també el quadre d’avall:

Primera classificada: Mónica

Segona classificada: Michelle

Tercera classificada: Sonia

Paraula de més puntuació: Sabrina amb QUE de 25 punts

Paraula amb NY de més puntuació: Juanjo amb PUNYS de 30 punts

Moltes felicitats als organitzadors i competidors eivissencs, que seguiran l’activitat de disseminació el proper 24 de març, de 16h a 20h, amb el 1r Torneig de Scrabble en Català de Sant Josep de sa Talaia!


1 comentari

Club Scrabble Eivissa · 16 de març de 2012 a les 18:06

Moltes gràcies pel ressò FISC!! Sant Antoni de Portmany ja ha escrit una pàgina a la història de l’scrabble en català. En donen fe 6 flamants campiones i campiones que a més tenen intenció de recaure en la droga, bona pel cervell, scrabblística. 😉

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.