Enguany el club de Scrabble de l’Hospitalet no pot convidar-vos a la biblioteca Tecla Sala com fan cada juny, però us conviden a jugar-ne una versió virtual amb aquest campionat mitjançant el Catamots.

Serà el dissabte 3 de juliol, matí i tarda, amb una pausa llarga per dinar. L’eina que utilitzarem per jugar la competició serà la plataforma Catamots, disponible exclusivament per ordinador (no admet ni tauletes ni mòbils) i ens comunicarem a través d’un grup de whatsapp. 

1r campionat virtual Hospitalet de scrabble català

El sistema de competició serà el suís amb partides de tipus clàssic d’un contra un. Es jugaran sis partides (tres al matí i tres a la tarda).

Hi col·labora la Federació Internacional de Scrabble en Català.

HORARI
10.45: Benvinguda i connexió dels participants al Catamots
11.00-14.00: Tres primeres rondes de partides d’un contra un
14.00-16.00: Dinar
16.00-19.00: Tres darreres rondes
19.00: Proclamació dels guanyadors del torneig

PREMIS
Al no ser una activitat presencial, els premis també hauran de ser virtuals… Així que regalarem vals moneder de Fent País, perquè els guanyadors o guanyadores després puguin triar l’experiència que prefereixin.
1r lloc, val moneder de Fent País per valor de 50 €
2n lloc, val moneder de Fent País per valor de 35 €
3r lloc, val moneder de Fent País per valor de 25 €
Millor jugada amb la lletra H (per L’Hospitalet), val moneder de Fent País per valor de 15 €

Com hi puc participar

El primer que s’ha de fer, en cas que en cas no en sigueu usuaris, és entrar a la pàgina www.catamots.org i registrar-se al Catamots amb un nom d’usuari i una contrasenya.

Després cal inscriure’s al torneig enviant un missatge de correu electrònic a l’adreça info@l-hescarras.cat, tot indicant les dades següents: nom i cognoms, número de telèfon mòbil i nom d’usuari de Catamots. Les inscripcions es tancaran el dia 2 de juliol, a les 20 h.

La inscripció al torneig comporta el permís de l’inscrit a l’organització per tal d’incloure el seu número de mòbil en el grup de whatsapp que es farà servir, com a eina de comunicació imprescindible, el dia del campionat.

Com es juga al Catamots

Les instruccions bàsiques de com es juga amb el Catamots les teniu explicades aquí.

Funcionament del Campionat

 • Tots els participants seran inclosos en el grup de whatsapp de la competició. 
 • A cada hora en punt, aproximadament, es publicarà el quadre d’enfrontaments de la ronda corresponent al grup de whatsapp.
 • La partida la iniciarà el contendent que figuri en primera posició. Per fer-ho, ha de convidar al contrincant mitjançant el botó del Catamots “crear una partida”. 
 • Hi haurà 45 minuts per efectuar cada partida. Tingueu present que el Catamots permet un temps de dos minuts per realitzar cada tirada i que el temps sobrant no s’acumula com passa a l’scrabble presencial.
 • El resultat de la partida es comunicarà, sense dilació, al grup de whatsapp corresponent per part de qui guanyi l’encontre.

Normativa

 • La puntuació de cada victòria serà d’1 punt, de cada empat 0,5 punts, i de cada derrota, 0 punts. 
 • En cas d’incidència tècnica a la connexió o en el Catamots que aturi l’aplicatiu, si no hi ha acord entre els contendents, es procedirà com segueix. Si afecta qui va guanyant la partida, es començarà una nova partida; si afecta el que va perdent, la partida es donarà per finalitzada amb el resultat que hi hagi en el moment de la incidència.
  Si la incidència no atura l’aplicatiu, us aconsellem que procediu de la forma següent:
  1) feu una captura de pantalla o una fotografia amb el mòbil captant la situació del tauler i la puntuació en el moment en què s’ha produït la incidència.
  2) comuniqueu al/la contrincant la incidència mitjançant el xat del Catamots (o per whatsapp si amb aquell no és possible fer-ho).
  3) continueu i acabeu la partida com si res no hagués passat; feu la fotografia de com ha finalitzat.
  4) poseu-vos en contacte amb l’equip arbitral per explicar-los el cas. Aquest dictaminarà una resolució.
 • Si un dels contrincants no pot celebrar una partida durant la franja de temps establerta, es considerarà que l’ha perdut i el seu rival obtindrà el punt assignat a una victòria, que serà puntuada amb un 1-0.
 • Les competicions virtuals de la FISC no compten per al RaScCat.
 • El Club de Scrabble de L’Hospitalet de Llobregat confia en l’esportivitat dels participants. Esperem un ferm compromís de no consultar diccionaris ni anagramadors mentre se celebrin les partides. També un comportament educat, tant amb la resta de competidors com amb el cos arbitral i amb l’organització.
 • Qualsevol altra qüestió no especificada en aquesta normativa serà valorada i decidida pels jutges designats per la FISC. La comunicació dels participants amb l’equip arbitral s’efectuarà mitjançant whatsapp.
Categories: Campionats

0 comentaris

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.