Els scrabblistes de Gràcia i Sant Gervasi reprenem l’activitat amb el nostre (i vostre) primer campionat de Scrabble en català.

Ens trobarem el 9 d’octubre de 2021 a l’Espai Jove la Fontana, al carrer Gran de Gràcia 190 de Barcelona.

En aquest 1r campionat de Scrabble de Gràcia-Cassoles, disputarem sis rondes, un contra un, vàlides per al RaScCat, el rànquing històric de la FISC (Federació Internacional de Scrabble en Català). El validador de paraules que utilitzarem serà el Leximots.

Al matí, rebuda a partir de les 10 h. De 10.30 a 14 es desenvoluparan les tres primeres rondes; pausa per dinar i represa a les 16 per acabar cap a les 19.30. Els tres primers classificats seran obsequiats amb premis vinculats al territori més proper.

Els participants hauran d’observar la normativa anti Covid vigent (distància, mascaretes, gel hidroalcohòlic) i, a diferència de campionats pre-pandèmia, no disposarem ni de begudes ni de ganyips per als assistents.

Els organitzadors no cobrarem cap mena d’entrada, però sí que s’ha establert la taquilla inversa: que cadascú aporti el que cregui oportú, si és que vol aportar res.

Les inscripcions a: scrabblegraciacassoles@gmail.com

Bons faristols!


0 comentaris

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.