Dissabte, 26 de maig, els més de 100 m2 de la sala d’actes del Centre Cívic Sant Jordi Ribera Baixa, del Prat de Llobregat, van absorbir amb èxit la pressió, emoció i concentració del bicentenar de persones – alumnes, professors, pares i autoritats – presents a les dues finals del 3r Campionat de Scrabble Escolar de Catalunya.

De les 10 a les 2, 44 alumnes de les 10 escoles classificades per a la Final de Primària, van disputar 3 rondes decisives en un ambient festiu i distès, coronades pel lliurament de premis i les fotos dels participants.

La parella classificada en primer lloc va ésser Marina Moreno i Guillem López d’Edumar – Castelldefels, en segona posició van quedar Sandra Cotarelo i Gal·la Heras de Sant Ferran – Castelldefels i el bronze va anar per a Sergi Toledo i Tarek Amarki, de l’escola els Pins de Castelldefels. L’escola guardonada pels millors resultats en conjunt va ésser Edumar de Castelldefels. Més avall presentem la classificació completa.

A les 4 de la tarda es va donar el tret de sortida a la Final de Secundària, en què 50 alumnes representant els 9 instituts classificats van disputar també 3 rondes de partides de Scrabble, abans de la premiació final.

La parella classificada en primer lloc va ésser Andrea Suárez i Marc Alonso de Frangoal – Castelldefels, en segona posició van quedar Andrea Enero i Juan López de Sant Ferran – Castelldefels i el bronze va anar per a Valeria Monclús i Laura Giménez, de l’institut les Marines de Castelldefels. L’institut guardonat pels millors resultats en conjunt va ésser les Marines de Castelldefels. Més avall presentem la classificació completa.

Agraïm la presència de Marga Garcia, tinenta d’alcalde d’acció social del Prat de Llobregat, José Manual Reinoso, director de l’escola Pau Vila de l’Hospitalet de Llobregat, els professors Helena Ferrer (Sant Ferran, Castelldefels), Liliana Mundo (Galileo Galilei, el Prat de Llobregat), Dolors Morancho (Pau Vila, l’Hospitalet de Llobregat), Meritxell Payà (Eduard Fontserè, l’Hospitalet de Llobregat), Queralt Gramunt (Eduard Fontserè, l’Hospitalet de Llobregat), Mercè Miret (Baldiri Guilera, el Prat de Llobregat), David Espina (Frangoal, Castelldefels) i Maria Ricart (Estany de la Ricarda, el Prat de Llobregat)!