Scrabble Escolar gestiona i dinamitza diverses accions i activitats orientades a difondre l’ús del joc de paraules Scrabble a les escoles.

Compta amb un equip de persones i de Clubs de Scrabble totalment implicats amb aquest projecte amb el suport de la FISC (Federació Internacional de Scrabble en Català) i de diferents estaments oficials com ara: Ajuntaments, CNL, organitzacions culturals, Plataforma per la Llengua, Òmnium Cultural, escoles, biblioteques…

L’activitat té com a objectiu principal la inclusió en les activitats escolars d’una eina que ja ha demostrat la seva utilitat a la majoria dels països de parla anglesa i francesa.

Per això organitzem: tallers i seminaris, campionats i torneigsaixí com presentacions i demostracions, als clubs o als centres educatius.

L’aventura de crear un campionat de Scrabble en català per a estudiants ja rondava al cap dels fundadors de Scrabble Escolar des d’abans de 2009. Es va començar amb unes partides duplicades per a escoles del Prat de Llobregat l’any 2008 i, poc a poc, es van anar fent tallers a diferents ciutats fins el dia d’avui. Actualment, ja s’ha arribat fins a escoles i instituts les illes Balears i del País Valencià.

Deixa un comentari

%d bloggers like this: