9è Obert de Scrabble del Prat de Llobregat 2013 (28 inscrits)

El 9è Obert de Scrabble del Prat de Llobregat tindrà lloc el dissabte 28 de setembre, al Centre Cívic Sant Jordi Ribera Baixa, c/Dolores Ibárruri 45, el Prat de Llobregat, organitzat pel Club de Scrabble del Prat de Llobregat, i amb la col·laboració de la Federació Internacional de Scrabble en Català, l’Ajuntament del Prat de Llobregat i el Centre Cívic Sant Jordi Ribera Baixa.

Enguany tornem a jugar a l’Scrabble i alhora gaudir de la festa major del Prat de Llobregat, envoltats per l’encisador ambient de la Fira d’Atraccions.

No us perdeu els premis especials del 9è Obert del Prat 2013 i la resta de sorpreses!

                                   ESTEM DE FESTA MAJOR , PUJA-HI!

El Club de Scrabble del Prat de Llobregat té l’honor d’inaugurar la nova temporada de campionats oficials de la FISC, 2013-2014. El club de Scrabble més veterà en el panorama escrablístic en català torna a obrir les portes a tots els afeccionats a l’Scrabble de competició a través d’un nou campionat on regnaran, al llarg d’una jornada inoblidable, la competició, la companyonia, la diversió i l’amistat.

El sistema de competició és el suís, en enfrontaments d’un contra un, amb un total de 6 rondes, i estarà regit pel reglament i el diccionari oficials de la FISC.

La inscripció val 8€  i es formalitza a través d’un missatge a l’adreça de correu electrònic d’avall o el mateix dia del campionat.

scrabbleprat@hotmail.com

HORARI

09:45-10:00: Rebuda dels participants i inscripcions
10:15-14:00
: Tres primeres rondes de partides de d’un contra un.
14:00: Dinar
16:00-19:45: Tres darreres rondes.
20:00: Lliurament de premis i cloenda del Campionat


A la sala hi haurà, com sempre, una taula amb delícies per a esmorzar i berenar, igual que  alguna sorpresa a l’ocasió de la fira.

El dinar serà de lliure elecció. Al mateix Centre Cívic es poden demanar plats combinats a partir de 6,50€. Alternativament, hom pot triar entre pizzes i entrepans originals al restaurant Àfrica. A prop hi ha també un restaurant asiàtic on, a partir de 12€, es poden triar menús suculents. Per als gurmets, el Restaurant del Llac ofereix substàncies alimentàries sofisticadament guisades a partir de 25€. Qui estigui a dieta podrà gaudir dels oferiments autòctons de les paradetes de degustacions i de tirs al plat, tot celebrant la festa major de la ciutat amb una bossa de crispetes a les mans.

Jugadors inscrits:

1-CS del Prat de Llobregat: Isa Hernández, Marga Hernández, Adela Ruiz, Francesc Gallèn

2- CS Queimada: Montse Hergueta, Mª Lluïsa Penelas, Karma Duch, Eulàlia Abelló, Enric Borràs, Magda Falcó, Gabriel Bas, Rosa Maria Cot, Joan Barceló, Àngels Marcè, Antoni Arcas

3- CS de Cerdanyola del Vallès: Octavian Mocanu, Nemesio Moreno

4-CS de l’Hospitalet de Llobregat L’Hescarràs: Sayaka Kamikariya, Miquel Àngel Gibert, Cristina Bassóns, Gloria Garrido

5-CS de Sabadell: Salvador Batlle , Eulàlia Llargués, Carles Cassanyes

6-CS de Manresa :  Marga Colillas

7-CS de Canet de Mar : Arola Conesa

8-CS d’Eivissa : Maria Ribes

9- CS de Matadepera: Àlex Abad

Be the first to comment

Deixa un comentari